Reparatii Injectoare Auto

Service Injectoare Auto poate testa şi repara conform specificaţiilor producătorului orice pompe Diesel DELPHI (LUCAS), fie că e vorba de sisteme DPA, DPC, DPCN, EPIC sau Commonrail. Astfel ne adresăm şi gamei de automobile Dacia cu motorizari Diesel.

De asemenea verificăm orice tip de injectoare DELPHI, DENSO, BOSCH, SIEMENS, în urma verificării stabilindu-se ce presupune reparaţia.

Testare, Diagnosticare si Reparatii sisteme de injectie Diesel clasice si common rail

Service Diesel va ofera servicii de testare, diagnosticare pe standuri specializate precum si reparatii pentru pompe de injectie si injectoare diesel, atat pentru sistemele clasice cat si pentru cele common rail. In cazul in care masina dvs este echipata cu sistem de injectie common rail, diagnosticarea se va face direct pe masina. In caz contrar pompa de injectie si injectoarele vor fi demontate si verificate.

Reparatii Injectoare

In ultimii ani sistemele de alimentare ale autoturismelor cu motoare pe benzina si diesel au evoluat foarte mult. Aceasta schimbare a avut ca efect nasterea unei noi ramuri specializate de pompele de injectie si a injectoarelor, in mod special.
Injectorul reprezinta o piesa importanta a motorului care trebuie sa fie intretinuta intr-o maniera corecta pentru evitarea oricaror surprize neplacute. Atelierul Reparatii Injectoare are ca scop principla sa asigure buna functionare a injectoarelor autovehiculului dumneavoastra, fie ca este turism ori camion, ori ca functioneaza pe diesel sau pe benzina, sau ca apartine generatiei vechi sau noi. Reparatii injectoare a fost dotat cu aparatura specializata, de ultima generatie in acest domeniu.
Misiunea Reparatii Injectoare este sa isi ajute clientii prin oferirea unui service profesionist, in care sa isi poata testa intr-o maniera corecta performantele injectoarelor si dupa caz, sa ofere alternativa de a fi reparate, curatate sau inlocuite.

Compozitia organica a benzinei si motorinei conduce la formarea de depozite de reziduri, in orice tip de injector in timpul folosirii sale, datorita faptului ca unele impuritati reusesc sa se infiltreze prin filtrele care ar trebui sa le opreasca. Repetarea ciclului de pornire-functionare-oprire impune schimbarea repetata de temperatura a motorului si duce in timp la depunerea de reziduri in injector. Acestea pot provenii fie de la un cumul de rasini, fie de la ceara sau lacuri, fie de la rugina din motorina sau chiar de la sistemul de alimentare al autovehiculului. Depunerea se realizeaza exterior, in punctul cel mai inferior al injectorului, punctul in care injectorul formeaza jeturi mici asemenea cetii. Reparatii Injectoare depisteaza toate cauzele responsabile pentru nefunctionarea corespunzatoare a injectorului.

Fata de injectoarele motoarelor pe benzina, cele diesel au in componenta lor elemente care pot fi inlocuite daca se intampla ca activitatea injectorului sa fie afectata negativ.

Reparatii injectoare Auto Bucuresti este specializat in intretinerea si repararea injectoarelor. Suntem dealer autorizat Delphi si colaboram cu service-uri auto din intreaga tara. Fiecare client va pleca din acest atelier cu diagnosticul corect. La noi va veti putea bucura intotdeauna de profesionalism!

Service Injectoare Auto vă pune la dispoziţie servicii de reparaţii injectoare pentru diferite modele diesel – Logan, Megane, Clio.

Profită acum de oferta noastră – Injectoare 1.5 DCI

Telefon: 0721955...