Despre Noi

Intr-o lume in care tehnologia atinge fiecare aspect al vietii de zi cu zi,firma noastra reprezinta un furnizor de solutii de varf in domeniul auto respectand cerintele si dorintele consumatorului! Reparatii Injectoare Auto a fost infiintata in anul 2008 si este specializata in reparatia sistemelor de injectie.

In ceea ce priveste piesele de schimb colaboram cu furnizori de renume ca AD Autototal,Active Bosch, Rune, Elit, etc..

- Injectoare common rail Bosch, Delphi, Denso
- Pompe inalta presiune Delphi, Bosch  CPI, II, III, Siemens
- Pompe injectie rotative 1,9D Dacia Papuc, Renault Kangoo, etc..
- Pompe Epic faza I, II, III Mercedes, Ford, Peugeot
- Curatare cu ultrasunete
- Curatare instalatie rezervor si conducte.
Executam reparatii de pompe de injectie si injectoare Bosch, Delphi, Denso, Zexel, Stanadyne, Yanmar atat cele mecanice cat si cele de ultima generatie ( pompe VP, C.R. )

Curatarea injectoarelor cu ultrasunete este cea mai recomandata metoda. Pentru curatarea acestora injectoarele sunt demontate dupa masina, sunt verificate, curatate iar daca este nevoie de reparatia acestora, in cele din urma, injectoarele sunt setate pentru a pulveriza in parametri normali combustibilul.

De ce este necesara curatarea injectoarelor?

Principalul motiv sunt depunerile, care se acumulează pe varful injectorului, si progresiv acestea pot creste si inrautati situatia. Atunci cand un motor este oprit după o folosinta indelungata, este inca foarte fierbinte. Acesta este momentul in care depunerile sunt constituite. Atunci cand motorul este oprit circulatia lichidului de racire se opreste in acelaşi timp, temperatura motorului creste pentru o perioada de timp, pana ce aerul exterior incepe sa-l raceasca. Putinul combustibil ramas pe varful injectorului si componenta mai volatila din lichid se evapora mai departe si lasa partea de combustibil solid pe varful injectorului. 

Aceasta masa poroasa de combustibil si depuneri de ulei se consolideaza pe injector, iar procesul este cunoscut sub numele de cocsificare.Procesul de cocsificare apare numai in perioada de umezire la cald si nu este vazut in timp ce motorul este pornit. Evident, functionarea injectorului de combustibil este impiedicata de aceste depuneri si in acest caz avem nevoie de curatarea injectoarelor de combustibil.

Telefon: 0721955...