REPARATII POMPE DE INJECTIE

Rolul asigurat de pompa de injectie este acela de a creste presiunea combustibilului pana la valorile stabilite, pentru ca injectoarele sa poata functiona. Presiunea de injectie se stabileste in functie de tipul motorului, putand atinge valori de 300 bar.

Pompa de injectie trebuie sa satisfaca urmatoarele cerinte:
 • sa asigure debitarea unei cantitati de combustibil determinata cu precizie pentru fiecare cilindru, indiferent de regimul de functionare a motorului;
 • fata de punctul mort superior, pompa de injectie trebuie sa fie reglata astfel incat sa genereze inceputul injectiei combustibilului cu un anumit unghi de avans;
 • furnizarea combustibilului sa se faca la parametri optimi pentru puterea si consumul motorului;
 • inceputul si sfirsitul injectiei combustibilului sa se produca brusc.
Cand datorita pompei de injectie cantitatile de motorina nu sunt introduse corespunzator sarcinii, motorul nu va dezvolta puterea necesara. Debitarea inegala a motorinei in cilindri face ca motorul sa functioneze neuniform, accentuand astfel solicitarea arborelui cotit.

Reparatiile pentru pompa de injectie au in vedere atat identificarea / inlocuirea componentelor defecte cat si aducerea pompei la parametrii optimi de functionare.

Service-ul nostru va asigura servicii de reparatii pompe injectie si reparatii injectoare la un inalt nivel calitativ si la cele mai bune preturi.
De-a lungul celor peste 5 ani de experienta pe piata de reparatii pompe injectie si reparatii injectoare, am crescut considerabil de mult volumul lucrarilor si fiind foarte bine organizati.

Reparatii pompe injectie

Reparatii injectoare bucuresti efectueaza lucrari de reparatii pompe injectie pentru orice tip de pompa de injectie sau autoturism. Astfel, echipa noastra de profesionisti ofera servicii de :
 • Reparatii pompe injectie de inalta presiune
 • Reparatii pompe injectie mecanice
 • Reparatii pompe injectie electronice

Reparatii pompe injectie common rail

Efectuam lucrari de verificare, reparatie si verificare pentru pompele de injectie common rail (de inalta presiune) BOSCH, Delphi, Denso, Siemens etc. in conformitate cu normelor de testare si reglaj. Toate lucrarile de verificare si reparatie a pompelor de injectie common rail se realizeaza pe bancuri de probe profesionale, prin urmarirea tuturor pasilor necesari.

Reparatii pompe injectie mecanice

Efectuam verificari si reparatii pompe injectie mecanice rotative si in linie pentru o gama foarte larga de producatori (BOSCH, DELPHI, LUCAS etc.). Dispunem de toate echipamentele necesare si de o experienta bogata in repararea pompelor de injectie mecanice ce echipeaza autoturisme, camioane, utilitare agricole etc. Toate verificarile si reparatiile pentru pompele de injectie mecanice se realizeaza pe bancuri profesionale!

Reparatii pompe injectie electronice

Efectuam verificari si reparatii pompe de injectie cu comanda electronica sau in linie pentru o gama larga de producatori, printre care putem enumera:
 • Reparatii pompe de injectie Bosch VP29
 • Reparatii pompe de injectie Bosch VP30
 • Reparatii pompe de injectie Bosch VP44
 • Reparatii pompe de injectie Bosch EDC-VE
 • Reparatii pompe de injectie Delphi EPIC III
 • Reparatii pompe de injectie Denso
 • Reparatii pompe de injectie Yanmar
 • Reparatii pompe de injectie Stanadyne

Reparatii injectoare

Injectorul - parte componenta a instalatiei de alimentare a motoarelor cu aprindere prin comprimare (a motoarelor diesel). Prin intermediul acestuia, combustibilul pulverizat este introdus in camera de ardere a motorului in functie de ordinea de lucru a cilindrilor.

Telefon: 0721955...

Pentru reparatii injectoare si reparatii pompe injectie sunati la nr de telefon afisat mai sus.